Клучен збор: ролна

Светкав микрофон од тоалетна ролна

Потребни материјали:   ролна од тоалетна хартија; хартија во боја по желба; лепило; ножици; стикери; лампион со светки. Исечете и... >>

Направи сам – Калеидоскоп

Потребни материјали:   кујнска ролна; бела хартија; картон; фолија; тенка, прозирна пластика (пластично пакување); шарени монистри; лепило; ножици; фломастери или... >>

Пролетни ролни од тоалетна хартија

Потребни материјали:   ролни од тоалетна хартија; листови хартија во различни бои; хефталица; шарени ленти; перфоратор со облик на цвет... >>

Змеј што испушта оган

Потребни материјали:   ролна од тоалетна хартија; зелена или црвена лист хартија; 2 средни туфки; 2 мали туфки; стикери очи;... >>