Клучен збор: есенски листови

Уметнички слики од есенски листови

Потребни материјали:   есенски листови; темперни бои; четка за боење; бели листови. Соберете есенски листови од школскиот двор во различни... >>

Есенски листови – оригами

Потребни материјали:   листови хартија, ножици, лепило. Интересна идеја за оваа есен, направете есенски листови – оригами. Се што ви... >>