Клучен збор: диплодокус

Диносауруси од тоалетни ролни

Потребни материјали:   тоалетни ролни; ножици; темперни бои и четка; црн фломастер. Диплодокус Нацртајте го Диплодокусот на тоалетната ролна како... >>

Видови на диносауруси

Колку видови на диносауруси знаеш? Погледни ја оваа листа на видови на диносауруси која ги содржи и некои од најпознатите... >>