Клучен збор: анимиран филм

Кој стои позади гласовите на ликовите од Барајќи ја Дори?

Анимираниот филм “Барајќи ја Дори” ја покажува авантурата на рибата Дори и нејзините пријатели. Рибата Дори со своето добро срце,... >>

Кој миленик од Secret Life of Pets сакаш да биде твој?

Погледнете го анимираниот филм Secret Life of Pets и дознајте повеќе за тоа што прават милениците кога се сами дома.... >>

Кој е ваш омилен лик во Зутопија?

Анимираниот филм Зутопија е можеби најдобриот анимиран филм оваа година. Зутопија местото во кое  секој може да биде тоа што... >>