Собирај новогодишни украси

Украси: 0

  Заврши играта!

  Вие освоивте:
  украси

  Собирај ги новогодишните украси!

  Собирајте ги украсите со помош на вашето глувче и победете ги вашите пријатели. Внимавајте на валканиот чорап на дедо мраз, тој ќе ви одземе 5 украси! Собирајте го никулчето за да имате повеќе шанси за играње.
  Споделете ја играта со вашите пријатели и натпреварувајте се меѓусебе!