Новогодишно креативно пакетче

Креативни изработки за љубопитни деца со кои се развиваат:

 • креативноста
 • фантазијата
 • моторните вештини
 • социјалната интеракција
 • Пакетчето е исполнето со едукативни и креативни изработки кои ја развиваат имагинацијата и креативноста на децата
 • Наменето е за деца на возраст од 5-12 години
 • Пакетчето е наменето и за момчиња и за девојчиња
 • Креативното пакетче содржи материјали за изработка на:
  • Елф Марионета
  • 3Д Геометриски Форми
  • Научен Експеримент - Вештачки Снег
  • Друштвена игра - Патот на Дедо Мраз
  • Лавиринт
  • Ѕвезда од волница
  • Научен експеримент - Кристален лампион
  • 3Д Новогодишна Честитка
  • Упатство
 • Креативното пакетче е рачна изработка со квалитетни материјали и безбедни предмети

 • Креативните пакетчиња можете да ги подигнете во текот на работната недела во просториите на Никулец Едукација (ул. Борка Талевски бр.40/1)
 • цена: 930 ден.
 • Плаќањето се врши во готово.
 • Контакт телефони: 078 261 772 / 077 768 759
[ninja_form id=5]