Креативно пакетче

- Истражи ја вселената -

Креативни изработки за љубопитни деца со кои се развиваат:

 • креативноста
 • фантазијата
 • моторните вештини
 • социјалната интеракција
 • Пакетчето е исполнето со едукативни и креативни изработки кои ја развиваат имагинацијата и креативноста на децата
 • Наменето е за деца на возраст од 4-14 години
 • Пакетчето е наменето и за момчиња и за девојчиња
 • Креативното пакетче содржи материјали за изработка на:
  • Научен експеримент - Вселенска ракета
  • Вселенски картички
  • Научен експеримент - Млечен пат
  • Друштвена игра - Сончев систем
  • Сончев систем
  • Упатство
 • Креативното пакетче е рачна изработка со квалитетни материјали и безбедни предмети

 • Креативните пакетчиња можете да ги подигнете во текот на работната недела во просториите на Никулец Едукација (ул. Борка Талевски бр.40/2)
 • Испорака до дома вршиме само во сабота
 • цена: 930 ден. (бесплатна достава во Скопје)
 • Плаќањето се врши во готово, при самата достава.
 • Контакт телефони: 077 768 759 / 078 261 772
[ninja_form id=4]