Кој миленик од Secret Life of Pets сакаш да биде твој?

2016-11-09

Погледнете го анимираниот филм Secret Life of Pets и дознајте повеќе за тоа што прават милениците кога се сами дома. Ова е филм во кој се прикажани милениците со сите нивни маaни и доблести. Тие се впуштаат во интересна авантура која завршува со среќен крај. Доколку сте и вие љубители на домашни миленици тогаш сигурно би сакале да поседувате некој од овие:

 

prva1.

Макс (Max) – Животно: куче, териер; Љубов: Кејти; Мрази: да го дели својот кревет; Најголемо задоволство: тениското топче.

Мел (Mel) – Животно: куче, боксер; Мрази: верверички; Најдобар пријател: Бади; Најголемо задоволство: путер од кикирики.

vtora1

Дјук (Duke) – Животно: куче, мут; Обожава: хот дог; Мрази: коли; Најголемо задоволство: да спие во туѓ кревет.

Бади (Buddy)- Животно: куче, дакел; Обожава: миксер; Мрази: поштенско сандаче и поштар; Најголемо задоволство: пепрутки

treta1

Клои (Chloe)- Животно: мачка; Обожава: мачки; Мрази: ласери; Најголемо задоволство: да изеде се во фрижидерот.

Свитпи (Sweetpea)- Животно: папагал; Обожава: видео игри.

chetvrta

Сноубол (Snowball) – Животно: зајак; Обожава: моркови; Мрази: луѓе; Најголемо задоволство: да владее со светот.

Попс (Pops) – Животно: куче; Старост: длабока; Обожава: забави; Најголемо задоволство: мачки.

petta

Норман (Norman) – Животно: морско прасе; Oбожава: тунели; Мрази: ѕидови.

Гиџет (Gidget) – Животно: куче; Oбожава: телевизија; Љубов: Макс; Најголемо задоволство: гледање сапуници.

Клучни зборчиња: ,