Обележувачи за книги

2018-02-19

Потребни материјали:

  • А5 бели листови
  • А5 листови во боја
  • фломастери/боички
  • ножички
  • лепак

Основниот дел на обележувачот е многу едноставно оригами. Користете хартија во различни бои зависно од одбраниот дизајн.

1.

2.

3.

Сега откако ја направивте основата за обележувачот, бидете креативни со декорирањето со вашите омилени ликови.

Клучни зборчиња: , ,