Креативно и едноставно декорирање на велигденски јајца

2017-04-06

Потребни материјали:

 

  • 10 бели јајца
  • Три маркери (светло сина, розова и златна боја)

1. Сварете ги јајцата, а потоа почекајте да се оладат. Според дадената шема почнете со декорација.

 

Уживајте со вашите деца додека ги декорирате овие прекрасни велигденски јајца. Навистина, креативно, едноставно и брзо!

 

Клучни зборчиња: ,