Есенски листови – оригами

2016-11-13

Потребни материјали:

 

  • листови хартија,
  • ножици,
  • лепило.

Интересна идеја за оваа есен, направете есенски листови – оригами. Се што ви треба се листови во боите на есента, црвени, жолти, портокалови и кафени . Погледнете го ова видео кое ви ја објаснува целата постапка на правење есенски листови – оригами. Уживајте!